Jongeren inloopavond gaat door.

Hey jongeren van Erp! Ben je klaar voor een toffe avond vol plezier en actie? Elke maand organiseren wij in samenwerking met ONS welzijn een supergezellige inloopavond voor iedereen vanaf de brugklas. Van 17.00 uur tot 21.00 uur kun je gewoon binnenlopen bij het JJC.

Wat kun je verwachten? Denk aan gamen op de PlayStation, zingen met karaoke, een potje darts of tafelvoetbal, dansen, en zelfs samen koken! De afgelopen avonden waren al een groot succes met gemiddeld zo'n 10 jongeren. De laatste inloopavond van dit seizoen is op 24 juni, en we willen er een knaller van maken! Ook de leerlingen uit groep 8 zijn van harte welkom, want jullie horen er vanaf komend schooljaar ook bij. Het beste van alles? Je hoeft je niet aan te melden en het kost niets. Gewoon komen en genieten!

**Vrijwilligers Gezocht** We willen ook na de zomervakantie graag verder met deze inloopavonden. Daarom zoeken we enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen. Als vrijwilliger ben je er vooral om te ondersteunen en samen met de medewerker van ONS welzijn de avond in goede banen te leiden. De avonden zijn van 17.00 uur tot 21.00 uur, maar ook als je een deel van de avond beschikbaar bent, ben je van harte welkom! Heb je interesse? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom langs op 24 juni. Kom langs, doe mee en maak de inloopavonden samen met ons onvergetelijk!

Copyright © 2024 Jeugd & Jongeren Centrum Erp
Copyright © 2024 Jeugd & Jongeren Centrum Erp