1e voorronde Open Errup bandwedstrijd

Ken uw geschiedenis. De bokkenrijders, 18e eeuw een bende dieven, afpersers en plegers van gewelddadige berovingen in Limburg en de Kempen. De strooptochten en afpersingen waren vooral tegen boerderijen en pastorieën. Later kregen de bokkenrijders bij sommigen een Robin Hood-achtige status. En nu ruim 200 jaar later zijn de bokkenrijders weer actief en komen naar Erp. Burgerwachten weest alert.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, organiseert dit najaar weer de Open Errup bandwedstrijd. Via drie voorrondes strijden 12 bands om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival. De 1e voorronde is zondagmiddag 18 oktober met de volgende bands.

Bokkeryders, een vijfkoppige metalband uit de Kempen. Met originele Nederlandstalige nummers trekken deze heren door het land. Zware vocals, bas, dreunende gitaar en overdonderende drums, niks staat ze in de weg.

Bokkeryders

    • The Maraboos, jonge garagerock uit Vorstenbosch bestaat uit 5 leden tussen de 17 en 21 jaar. Het repertoire covers van The Artic Monkeys, The Black Keys, Franz Ferdinand en Go Back To The Zoo, afgewisseld met eigen nummers.
    • Scarlet Rose uit de regio Aalst. Ze spelen met name top 40 muziek en ballads. Van Hardrock tot R & B, van Dance tot Pop. Scarlet Rose speelt alles! Muziek is hun passie, en dat willen ze graag overbrengen naar het publiek.
    • Unknown Jet uit Asten. De sound melodieuze high performance rock ’n roll. Inspiratie door bands als Foo Fighters en Oasis. Sexy zang, luide gitaarpartijen, opzwepende baslijnen alles opgevoerd met maximale drums.

Weer een programma met verschillende muzikale stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..