3e Voorronde Openveldfeest bandwedstrijd.

Vechtsporten zitten in de lift. Traditioneel Rico Verhoeven en Badr Hari met het kickboksen. Maar ook straatvechter premier Mark Rutte laat zich niet onbetuigd. ’Ik wil raddraaiers het liefst allemaal persoonlijk in elkaar slaan’.
BreakOut, bandbattle pur sang, houdt ook wel van een robbertje vechten. Niet met de vuisten, maar met zang, drums en gitaren. Zeker minder bloedig.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag muziekpodium, organiseert dit najaar de 13e editie van de Openveldfeest bandwedstrijd. In drie voorrondes strijden 12 bands om twee plaatsen voor het Openveldfeest, het 2-daagse Erpse familiedorpsfeest met knutselen, spel, muziek, kunst en oldtimers. De 3e voorronde is zondagmiddag 8 december met de volgende bands:

• Corporal Shred, US-georienteerde thrashmetal band uit Essen Duitsland, in de traditie van Eradicator, My Dominion, Contradiction en Dead Head Down.

foto: Corporal Shred


• Ghostmind, trashmetal uit Zuid-Limburg, met invloeden van Kreator, Slayer en Megadeth maar ook van het melodische spel van gitarist Steve Vai.

foto: Ghostmind


• Prima Potlood, uit de Mortel /Beek en Donk, je oefent wat voor jezelf en vraagt jezelf af of het er van komt, met resultaat alternatieve hard punk grunge rock.

foto: Prima Potlood


• The Worst Example uit den Haag, een mix van skatepunk, ska en alternatieve rock met uptempo riffs en rauwe vocals zorgt dat geen zaal onbewogen blijft.

foto: the Worst Example

Weer een programma met verschillende muzikale stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.