Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

 • Full Screen
 • Wide Screen
 • Narrow Screen
 • Increase font size
 • Default font size
 • Decrease font size

Breakout 2013-2014

BreakOut 3 mei, een lekkere zaterdagavond

 

BreakOut goes West, mijn dichterlijke vrijheid voor het zaterdagavondconcert, bleek te kort door de bocht. Zeker Bail komt uit Veghel, FMP en Wolfpack komen uit Mariaheide, maar Argus komt uit Mariaheide, Uden, Volkel en Boekel. Dus BreakOut goes West met een omweg, een soort noordelijk rondweg, was beter geweest. Maar met wel na 32 jaar een weerzien van drie bezoekers. Wim van Argus speelde met Huub van El-Cid in de band Husband op het Open Veldfeest georganiseerd door Jan van het Berenhol. Mooi toch. 

Zaterdagavond 3 mei was het Jeugd en Jongeren centrum JJC in Erp weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl het buiten te koud was voor de tijd van het jaar, vulde in het JJC de ruimte zich met een lading zwaardere rock muziek. 
 
De avond werd geopend door Argus, een prog-rock band met een symfonisch randje. Dubbele gitaren, synthesizer, dubbele zang, Yes meets Van der Graaf Generator. 
 
Vervolgens FMP, met na het aftellen 1-2-3-4 retestrakke punkrock. De zanger, authentiek Engels accent, in het nummer Let’s Dance in flirtage met bezoekster Erica.
foto: FMP
 
Daarna Wolfpack, de initiatief nemer van deze package-deal. Stevige up-tempo hard rock, waar nodig fel gitaarwerk, af en toe heerlijk ingetogen zompig uitdijend.
 
Als afsluiter Bail, rukkende bas, tergende gitaar, smerend orgel, hakkende drums en bluezy zang gaf inderdaad een supervettige cocktail groovende southern fueled bluesrock.
 
Bands, fans, bezoekers, allen hebben genoten van een avond (en vroege nacht) intense rockmuziek. Het mooie bij een package-deal, de bands kennen elkaar, de fans kennen elkaar en zoals de zanger van Bail zei, ‘er is toch niks lekkerder dan samen muziek maken’. En zo is het. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan volgend seizoen door. Bands kunnen zich weer aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 

Zaterdag 3 mei BreakOut goes West

 

Weet u nog, de verkiezingen voor de gemeenteraad, de plicht uw stem te laten horen. Want wie zwijgt stemt toe. Maar wat een voornemens van de partijen. Vitale dorpskernen, kracht van verenigingen en vrijwilligers, betaalbare woningbouw. Mooie beloftes, maar maken de dames en heren politici het ook waarBij de BreakOut bandwedstrijden mag het publiek ook stemmen. Maar daar moeten de deelnemers eerst laten horen wat ze kunnen. Pas dan wordt er gekozen. En als de muzikanten bij hun optreden te veel willen praten, klinkt al snel vanuit de zaal de bekende schreeuwnie lulle, speule ‘.

BreakOut, het Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, met die prachtige concertzaal, heeft haar activiteiten uitgebreid naar de zaterdagavond. Het eerstvolgende festival is 3 mei, BreakOut goes West, met Argus, FMP, en Wolfpack uit Mariaheide en Bail uit Veghel.

 • Argus een prog-rock band met een symfo-randje. Lekkere strakke rock wordt afgewisseld met symfonische stukken. Het repertoire bestaat uit eigen nummers. Er is goed geluisterd naar bands als Camel, Porcupine Tree en Pink Floyd.
 • Bail, pak een blender en voeg een flinke scheut southern fueled rock, een lading blues en een vleugje (hard) rock toe. zet de mixer vol open en er ontstaat een supervettige cocktail. groovende southern fueled bluesrock!
 • FMP, bas, drums, gitaar en een ongeleid projectiel als zanger, meer heb je niet nodig.Ze hebben het wiel niet uitgevonden, maar laten hem verrekt lekker draaien. Het is een beetje Sex Pistols achtig maar dan anders!
 • Wolfpack, drie jaar terug kwam deze club eindelijk weer eens boven water. Met een nieuwe frontman, andere stem, waren ze weer op oorlogssterkte! Het geluid blijft echter herkenbaar. Rechttoe rechtaan gitaar rock.

alt

                                                                                                     foto Wolfpack

Een line-up met een lading zwaardere rock muziek. Van prog-rock via southern bluesrock en punk tot gitaarrock. Zaterdagavond 3 mei, genieten en volop kijk en luisterplezier in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp. Aanvang 20.30, zaal open 20.00 en de entree is gratis.

BreakOut Saturdaynight festival

 

BreakOut, het Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, heeft haar activiteiten uitgebreid naar de zaterdagavond. Het eerstvolgende BreakOut Saturdaynight festival is 3 mei, met Argus, FMP, en Wolfpack uit Mariaheide en Bail uit Veghel.                                                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                   foto: Bail

Vier bands met een lading zwaardere rock muziek. Van southern bluesrock via punk en prog-rock tot gitaarrock. Wat worden we in Erp weer verwend. Zaterdagavond 3 mei in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp. Aanvang 20.00, zaal open 19.30 en de entree is gratis. 

 

Trip to Dover en Track n' Tor winnen Open Errup

 

Rondje Brabant en omgeving. Zondagmorgen op een fiets uit Dieren naar de Open Errup finale. Welkom nieuwe medewerkers uit Gemert en Elsendorp. Ingangs 18+ controle, voor zo’n groen –ik mag- polsbandje uit Duiven. Een volle zaal met veel volk  uit Erp, bedankt. Genieten van muziek uit Lierop, Eindhoven, Nijmegen en Overlangel. Voor de dorst flesjes bronwater uit Lieshout. Tegen de honger broodjes hamburger uit Nieuw Bergen. Na afloop napraten met chocoladerepen uit Veghel. Naar huis, in slaap op de bank uit Utrecht. Wakker, toch maar onder de dekens, want om 6.00 rammelt ie weer, die wekker uit Eindhoven.

Zondagmiddag 2 februari was een afgeladen Jeugd en Jongerencentrum JJC weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten een fijn winterzonnetje lang stand hield tegen de late namiddag grijsheid, streden binnen bij BreakOut vijf bands om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival.

Na de loting opende Illusion, een band met inspiratie van Pink Floyd en Muse. Iel beginnend, vol eindigend met lange zanglijnen ondersteunt door felle gitaarslagen.

Daarna the Seasons, een hechte muziekmachine. Van ballads tot up-tempo, de nummers kregen door het gebruik van de synthesizer een professioneel vol geluid.

Trip to Dover met een krachtige zangeres en experimenten op keyboards en ander elektronica gaf een mengeling van nineties elektro rock en Tiesto dj dance. 

The Aron & Florian Bevelander Bandexperience, zang, drum en gitaarlijnen met Zappa structuren. Het slot, dampende gitaarblues met hun 10-jarig broertje.

Als laatste op het podium Track n’ Tor. Wat een interactie met hun fans. Met blije verwondering heb ik genoten van die deinende,  jumpende en meezingende massa.

  

                                                                                                                              foto: Track n' Tor

Na afloop de publieksstemming, waarbij Track n’ Tor als winnaar uit de bus kwam. De vakjury met de moeilijke taak om uit het hoge niveau een winnaar te bepalen, koos voor Trip to Dover. Beide bands gaan spelen op Open Errup. De after party werd gevuld met frisse poprock van Five Lane Highway, de winnaars van vorig seizoen.

De BreakOut medewerkers konden ‘s avonds laat terugzien op een geslaagde finale. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan door. Het nieuwe seizoen van de Open Errup bandwedstrijd begint in oktober. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

poster 2 februari

 

 

klik op de kleine foto boven om alle gemaakte foto's te bekijken

alt

 

Finale Open Errup bandwedstrijd

 

Naast het muzikale genot, zorgt BreakOut ook voor de inwendige mens. Eenvoudige snacks uit een eenvoudige keuken. Bereidt door onze, ja hoe noemen we ze? Onze keukenmeiden? Nou nee, dat neigt naar te ordinair zeker in verband met die gillende. Onze keukenprinsesjes? Nou ja dat is mooi, maar wel erg lief, we willen liever iets meer rock ’n roll. Daarom onze hamburger-chicks.  Annemiek van D, alias “ons mam” , Thea B, alias “tante Thea” en back-up Frances W alias “men vrouw”. Meiden bedankt. Zonder jullie een stuk minder smakelijk festival.

Zondag 2 februari is het zover, BreakOut organiseert de finale van de Open Errup bandwedstrijd seizoen 2013/14. In drie spannende voorrondes zijn uit elf deelnemers, via publieks en werkgroepstemming, vijf bands overgebleven. Deze zullen in de big battle strijden om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival.Een plaats is te winnen via publieksstemming en een plaats zal vergeven worden door een deskundige jury. De volgende vijf groepen zijn tot de eindstrijd doorgedrongen.

 • The Aron & Florian Bevelander Bandexperience, broers 15 en 17 jaar uit Nijmegen. Eigengereide rock, sprankelende gitaarriffs, melodieuze loops en onnavolgbare drumpatronen zorgen ervoor dat ze klinken als een meerkoppige band.
 • Illusion uit Lierop, een band met een weinig gehoorde stijl. De zanger licht sopraan-achtig komt goed tot zijn recht in ballads. Iel beginnend, vol eindigend met lange zanglijnen ondersteunt door felle gitaarslagen.
 • The Seasons uit Eindhoven is een hechte muziekmachine. Een mooie wisselwerking tussen  gitarist en zangeres tevens keyboards. Van ballads tot up-tempo, de nummers krijgen door het gebruik van de synthesizer een professioneel vol geluid.
 • Track n’ Tor, met roots in Overlangel. Een band met jonge muzikanten die vooral  classic rock, blues en hardrock spelen. Van Elvis Presley tot Dire Straits en veel ertussen. Ze spelen pas een jaar samen maar het klinkt als een klok.
 • Trip to Dover uit Eindhoven. With her love for Gibson guitars and a unique powerful voice, Olga sets the tone. Backed up by Johannes’ set of keyboards the result is catchy and slightly dark electro rock.

  

Foto: Trip to Dover

Een finale met weer een breed scala aan stijlen, volop kijk en luisterplezier voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. Als special guest tijdens het jury beraad, winnaar van vorig seizoen, Five Lane Highway. Aanvang 14.00uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich voor het nieuwe seizoen aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Track n´ Tor wint 3e voorronde Open Errup

 

Zondagmiddag 29 december waren de straten van Overlangel, dat lieflijke dorpje aan de Maas, uitgestorven. Je kon in de Kerkstraat een kanonskogel afschieten zonder iemand te raken. Geen volk te zien in de anders overvolle Petjes Bar. Wat was er loos? Nou gewoon, het hele dorp was bij BreakOut in Erp, om hun lokale band Track n’ Tor te ondersteunen. Met de bus heen en met de bus terug. Een prachtig feestje voor deze trouwe fans.

In de 3e voorronde van de Open Errup bandwedstrijd was het jeugd en jongerencentrum JJC in Erp weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten een heerlijk winterzonnetje langzaam in grijze bewolking verdween, vulde het JJC zich met een breed scala aan muzikale klanken. Bij BreakOut streden vier bands om een finaleplaats.

 • Na de loting gaf Lucid Dreams de aftrap. Dit trio uit Beek en Donk/Gemert speelde een intense set gitaar trashrock, met een breed scala aan invloeden. Van Foo Fighters, Slash en Nirvana tot Deep Purple, Bob Dylan en Johnny Cash.
 • Daarna was de beurt aan the Aron & Florian Bevelander Bandexperience, broers van 13 en 15 jaar uit Nijmegen. Gebruikmakend van geluids en zangeffecten,  zoekend naar de juiste stijl. Soms als Frank Zappa en zeker met potentie.
 • Vervolgens betrad Track n’ Tor het podium. Vijf enthousiaste muzikanten uit Overlangel met een heerlijke set covers. Chuck Berry, Golden Earing, Dire Straits, Herman Brood, met de kenmerkende piano, een feest van herkenning.

alt

                                                                                               foto: Track n' Tor

 • Als afsluiter Sew She & The Harlets. Tess van Gemert uit Rotterdam en the Harlets uit Eindhoven, een prima combinatie. Veel gitaar, mysterieuze zang van Tess, door gitarist en bassist tweestemmig aangevuld, deed aan de Pixies denken. 

Na afloop was de publieksstemming, waarbij Track n’ Tor als winnaar uit de bus kwam. Tevens werd uit de drie voorrondes de werkgroep voorkeur bekend gemaakt. Deze ging naar the Seasons en the Aron & Florian Bevelander Bandexperience. Samen met Illusion en Trip to Dover is dit de line-up voor de finale van 2 februari. Daar zal gespeeld worden om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival

Nog meer foto's van deze middag vind je hier 

Alle bands waren dankbaar dat ze konden optreden. De geluidsman en BreakOut kregen complimenten voor de goede organisatie. Dus zalen in de omgeving zet jullie deuren open en geef die muzikanten een kans. Wij van BreakOut gaan door. Beginnende bands kunnen zich  aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

BreakOut en de dwarsliggers.

 

Het Erpse VVN ligt met de gemeente dwars over klinkers die op een fietsstrook niet dwars maar in de lengte liggen. En dat ligt gevoelig. Bij nat weer vrees je bij een foute stuurbeweging dwars op de grond, of erger in deze tijd van stijgende eigen bijdrage, in het ziekenhuis te liggen. En dat omdat ambtenaren bij het dwars leggen van die klinkers dwars gingen liggen. Volgt u het nog? BreakOut houdt ook wel van dwarsliggers, muzikale dan wel. Low-fi, indie, underground, kortom  muziek buiten de gebaande paden.

BreakOuthet Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, organiseert dit najaar weer de Open Errup bandwedstrijd. Via drie voorrondes strijden in de finale vijf bands om twee  plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival. De 3e voorronde is zondagmiddag  29 december met de volgende bands.

*  The Aron & Florian Bevelander Bandexperience uit Nijmegen, broers 13 en 15jaar, maakt eigengereide rock. Sprankelende gitaarriffs, melodieuze loops en onnavolgbare drumpatronen zorgen ervoor dat deze rockmachine klinkt als een meerkoppige band.

alt

 

*  Lucid Dreams, drie trashrockers uit Beek en Donk/Gemert, spelen covers en eigen nummers met een breed scala aan invloeden. Van Foo Fighters, Slash en Nirvana tot Deep Purple, Bob Dylan en Johnny Cash.

*  Sew She & The Harlets zijn singer/songwriter Tess van Gemert uit Rotterdam en rockband The Harlets uit Eindhoven. De dromerige, sprookjesachtige nummers van Tess worden op een verfrissende manier vertolkt tot een mix van folk, pop en (ambient) rock.

* Track n’ Tor, een band met roots in Overlangel. Een band met jonge muzikanten die vooral  classic rock, blues en hardrock spelen. Van Elvis Presley tot Dire Straits en veel ertussen. Ze spelen pas een jaar samen maar het klinkt als een klok.

BreakOut zondagmiddag bandwedstrijd, weer een programma met verschillende stijlen, volop variatie voor de muziekliefhebbers uit Erp en omgeving. We beginnen om 14.00 uur in het Jeugd en Jongerencentrum JJC aan de Ottenstraat in Erp en de entree is gratis. Dus Come in en Break out. Beginnende bands kunnen zich aanmelden op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

 

 

Open Errup 3e voorronde

 

alt

                                                                                                           foto: Sew She & the Harlets

alt

                                                                                              foto: Lucid Dreams

 

Illusion wint 2e voorronde Open Errup

 

Ondanks hun vele fans waren de vier jonge jongens uit Lierop toch verrast de publieksstemming te winnen. Buiten hun spullen aan het laden moesten ze terug op het podium voor de huldiging. ‘Mogen we nu nog blijven?’ was de schuchtere vraag. ‘Natuurlijk’ zei ik, ‘Geniet van je overwinning. Pas als de lampen aangaan gaan we sluiten’. Vier vrienden apetrots weer de zaal in. Volgens mij hoorde ik er een ‘hoi’ roepen.

Zondagmiddag 24 november was het jeugd en jongerencentrum JJC in Erp weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten de Sint, zoals ik, met enige ongerustheid naar de donkere wolken keek, vulde het JJC zich met een breed scala aan muzikale klanken. In de 2e voorronde van de Open Errup bandwedstrijd streden bij BreakOut drie bands om een finaleplaats.

·         Na de loting gaf Illusion de aftrap. Een band met een weinig gehoorde stijl, de zanger licht sopraan-achtig. Goed tot zijn recht komend in ballads, iel beginnend, vol eindigend met lange zanglijnen en felle gitaarslagen.

alt

                                                                                                                                  foto: Illusion

·         Daarna was de beurt aan Syndicate. De zeven muzikanten, passen en meten voor de geluidsman, speelden covers in een breed repertoire, van Shocking Blue tot Greenday. Hierbij vulden zangeres en zanger elkaar perfect aan.

·         Als afsluiter the Seasons, een hechte muziekmachine. Een goede wisselwerking tussen gitarist en zangeres tevens keyboards. Van ballads tot up-tempo, de nummers kregen door het gebruik van de synthesizer een professioneel vol geluid.

Na afloop was de de publieksstemming, waarbij Illusion als winnaar uit de bus kwam. Ze gaan door naar de finale van 2 februari, waar gespeeld wordt om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival.

 

De Sint bij BreakOut

 

De sint is dit jaar helemaal niet blij. Koloniaal verwijt, pieten te zwart, er moeten meer kleuren bij. Oke, al goed, zegt de sint, wat een gedoe, maar laat dan ook de vrouwen toe. Uit die hoek dan weer protest, onverwacht?, toch niet misschien. Verontrust bij het vooruitzicht hun mannen op de schoot van een sinter-klazien. Beste sint, om u op te fleuren, zondagmiddag BreakOut, met hij-en en zij-en, een kleurrijk muziekgebeuren.

BreakOuthet Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, organiseert dit najaar weer de Open Errup bandwedstrijd. Via drie voorrondes strijden in de finale vijf bands om twee  plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival. De 2e voorronde is zondagmiddag  24 november met de volgende bands.

* Illusion uit Lierop spelen naast covers van o.a. Oasis ook eigen werk met thema’s die de jongeren bezig houden. Uiterlijk en innerlijk, licht en zwaar met titels als ”Mustache”, “ How to Love Somebody” en “War”.

* Orion uit Gemert, groove, style en heart met invloeden vanuit blues, funk, rock’n roll en psychedelische rock. Vergelijkingen met Pearl Jam, Rory Gallagher, Pink Floyd en onze eigen Herman Brood.      

* Syndicate, een 7-koppige jonge energieke pop/rock coverband uit Heesch. Voorbij het imago “C-1000 band” spelen ze nu een breed repertoire. Van Doe Maar tot Michel Télo en van Lady Gaga tot Oasis.

* The Seasons uit Eindhoven. Een  zangeres met charisma en lef, de stijl is kleurrijk, catchy en een tikkeltje experimenteel. In 2011 kwam de EP “Lately” uit en dit jaar hun follow-up de EP “Right Through You”.

 

   alt   

                                                                                                                                      the Seasons

 

 

Open Errup 2e voorronde

 

alt

                                                                                                                                         Syndicate

 

Trip to Dover wint 1e voorronde Open Errup

 

Veranderingen, wennen duurt even. Zondagmiddag de 1e voorronde Open Errup, zonder de meiden van de werkgroep, met een andere belichter, met een andere presentator. Een geslaagd festival, maar toch anders. 's Avonds, nog in gedachten, op de fiets naar huis. In de verte boven Uden intense bliksemflitsen, een machtig schouwspel. Weer een andere belichter?

Zondagmiddag 20 oktober was het jeugd en jongerencentrum JJC in Erp weer het domein voor lokale en regionale muziekliefhebbers. Terwijl buiten zonneschijn veranderde  in grijze wolken, vulde het JJC zich met een breed scala aan muzikale klanken. In de 1e voorronde van de Open Errup bandwedstrijd streden bij BreakOut vier bands om een finaleplaats.

·         Na de loting gaf Last Suggestion de aftrap. Twee  jongens en twee meiden, een hecht team, met een mooie set eigen nummers, snelle stukken afgewisseld met langzaam werk. De zangeres pittig en expressief.

·         Daarna was de beurt aan Crazy Monkeyz. De vier jonge muzikanten speelden zwaardere gitaarrock, eigen composities en covers. Twee gitaren, met, zoals het moet, nadrukkelijk aanwezige solo’s van de  leadgitarist.

·         Als derde Stömpeñoy. Opvallend de bassist, skatend verkeerd gevallen, de set zittend op een barkruk. Dansbare muziek uit de 50’s en 60’s, rockabilly, stompin’, petticoat, Elvis, Cash en Stray maar bovenal heartbreaking.

·         De afsluiter Trip to Dover. Dit trio met zang, drums, gitaar en keyboards maakte een vol orkestraal  geluid. Een enthousiaste zangeres, jaren negentig electro rock, met invloeden van de up tempo hedendaagse dance muziek.

 alt 

                                                                                                                           Trip to Dover

Na afloop was de de publieksstemming, waarbij Trip to Dover als winnaar uit de bus kwam. Ze gaan door naar de finale van 2 februari, waar gespeeld wordt om twee plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival.

 

BreakOut en de reclame

 

Een mes in mijn rug, een aantasting van mijn fantasieën, restanten droomwereld uit mijn jeugd. Het gebruik van rockmuziek in de reclame. “Whole Lotta Love” van Led Zeppelin met Christian Dior parfum. Dat kan. Mooi bij mooi. Maar Steppenwolf’s “Born to be Wild” in die Zaanse grootgrutter reclame. Met een winkelwagentje als chopper. Tenenkrommend. Gelukkig heb ik nog “Seek & Destroy” van Metallica en kom maar op “Hell Awaits” van Slayer. Welke reclamemaker durft die aan?

BreakOut, het Erpse zondagmiddag podium voor beginnende bands, organiseert dit najaar weer de Open Errup bandwedstrijd. Via drie voorrondes strijden in de finale vijf bands om twee  plaatsen voor Open Errup, het succesvolle Erpse Koningsdag festival. De 1e voorronde is zondagmiddag 20 oktober met de volgende bands.

* Crazy Monkeyz uit Aarle Rixtel speelt zwaardere gitaarrock met eigen werk en covers van bands als Ozzy Osbourne en Red Hot Chili Peppers. Soms aangevuld met blazers zoals in Always on the run van Lenny Kravits.

alt

                                                                                                                                Crazy Monkeyz

* Last Suggestion uit Gemert maakt muziek die zij zelf 'Bright Purple Alternative Rock' noemenDeze sound wordt getypeerd door experimentele gitaareffecten, opzwepende bassriffs en verfrissende drumlijnen.

* Stoer Toeval uit Tilburg is een energieke rock-pop coverband, van rock tot ska, van pop tot musical, van retro tot rete-modern. Met genoeg ervaring en jeugdige passie om ieder podium te ‘rocken’.

* Trip to Dover uit Eindhoven. With her love for Gibson guitars and a unique powerful voice, Olga sets the tone. Backed up by Johannes’ set of keyboards the result is catchy and slightly dark electro rock.

 

Open Errup 1e voorronde

 

                                                                                                                               Last Suggestion

  

                                                               Stömpeñoy                  

 

Breakout Seizoen 2013 / 2014

 

BreakOut  bandwedstrijd.

BreakOut, het Erpse zondagmiddagpodium voor beginnende bands, heeft de datums voor de Open Errup bandwedstrijd seizoen 2013. De voorrondes zijn 20 oktober, 24 november en 29 december, de finale is 2 februari.

In een sfeervolle zaal, van Jeugd en Jongeren Centrum JJC, met een perfecte geluidsinstallatie en een wervelende lichtshow kunnen bands podiumervaring opdoen en zich aan het grote publiek voorstellen. Even weg uit die kleine oefenruimtes en proeven aan het echte werk.

Ook dit seizoen werkt BreakOut samen met Open Errup. De groepen zullen in een bandwedstrijd, via een publieks en een jury prijs, strijden om twee fel begeerde plaatsen voor dit succesvolle 2-daagse Erpse Koninginnedag festival.

Schrijf je in en treed in de voetsporen van Five Lane Highway en Ash One, winnaars van vorig seizoen.
Bands kunnen zich aanmelden op 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 alt

 

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: BreakOut Seizoen 2013-2014