Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

 

Het reglement van Club Four:


1. Legitimatie:  Iedere bezoeker dient zich te kunnen legitimeren. 

 

2. Eigendommen: Het is verboden eigendommen van ons mee te nemen buiten het gebouw. Bij beschadiging van onze eigendommen bent u aansprakelijk voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten. 

 

3. Gevonden voorwerpen dienen bij de medewerkers van ClubFour ingeleverd te worden.  

 

4. Kleding:  Correcte kleding is verplicht. 

 

5. Overtreding: Overtreding van enige huisregel kan onmiddellijk en zonder aanziens des persoons aan de politie gemeld, terwijl ook ontzegging van de toegang kan worden aangezegd. 

 

6. Samenscholing: Wij behouden ons het recht voor bij vermoedens onzerzijds van samenscholing de samenscholers onmiddellijk de toegang van ons gebouw te ontzeggen. 

 

7. Drugs: Het onder invloed zijn van alcohol of het nuttigen, gebruiken of bij zich hebben van enigerlei verdovende middelen is ten strengste verboden.  Dit kan steekproefgewijs gecontroleerd worden middels een blaas test.

 

8. Fouilleren: Bij de entree van het gebouw maar ook binnen kan zich de mogelijkheid voordoen dat u zich moet laten onderwerpen aan een controle. Deze controle is ingesteld om iedereen in verband met de algemene veiligheid te beschermen. 

 

9. Ongewenste voorwerpen:  Het gebruiken of bij zich hebben van enigerlei wapens, grote zakmessen e.d. is ten strengste verboden. 

 

10. Aansprakelijkheid:  Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid van eventuele schade aangericht aan eigendommen van derden.

alt

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Club Four Het Reglement