Algemeen reglement

Legitimatie: Dit geldt voor alle bezoekers van dit jeugdfeest. Club Night is uitsluitend bedoeld voor bezoekers van 13 t/m 17 jaar (Zit je in leerjaar 1 en ben je 12 jaar? Dan ben je natuurlijk gewoon welkom!). Tevens is het van belang dat wij de ouders en het thuisfront kunnen inlichten in geval van ziekte of calamiteiten. Iedere bezoeker dient zich te kunnen legitimeren via ID, paspoort of schoolpas.

Beveiliging: Gedurende de hele avond wordt er op gelet door de organisatie. Aanwijzingen van hen dienen ten alle tijden opgevolgd te worden.

Fouilleren: Bij binnenkomst van het evenement bestaat er de kans dat je tas wordt gecontroleerd, tevens is het mogelijk dat je gefouilleerd/gevisiteerd wordt. Je hebt het recht beide te weigeren. Bij weigering wordt je niet toegelaten tot het evenement.

Roken: Het is niet toegestaan te roken gedurende de avond. Er kan ook niet buiten gerookt worden tijdens het feest.

Entree: Club Night start om 19:30 uur en zal duren tot 00:00 uur. Het is mogelijk om tot 21:00 uur naar binnen te gaan, ook al ben je in het bezit van een kaartje. Kosten van het kaartje kunnen in deze ook niet worden vergoed.

Eerder weg: Je kunt ten alle tijden het feest voortijdig verlaten. Eenmaal buiten is dan ook buiten. Tussentijds is het niet mogelijk om even naar buiten te gaan.

Wat is niet toegestaan: Wapens, drugs, alcoholische dranken, bussen deodorant, andere vloeistoffen en zelf mee gebracht eten en drinken zijn niet toegestaan.

Niet toegestane voorwerpen: Bij het vinden van bepaalde niet toegestane voorwerpen worden deze in beslag genomen en overgedragen aan de politie. Bij gebruik van alcohol, kan er gevraagd worden om te blazen. Voorwerpen die verder legaal zijn volgens de wetgeving (zoals bussen deodorant) kunt u na het einde van het evenement ophalen. Mocht je je persoonlijke eigendommen na afloop niet meer terugvinden, is de commissie hier niet aansprakelijk voor.

Ruzie: Het uitlokken en/of uitvoeren van ruzies is verboden. Wanneer dit het geval is, wordt je verwijderd door de organisatie/beveiliging.

Garderobe: Het gebruik van de garderobe zit bij de ticketprijs inbegrepen en is verplicht. De organisatie is niet verantwoordelijk bij het niet terug vinden van je jas/spullen.

Eigen risico: Bij het verliezen van persoonlijke bezittingen op de evenementenlocatie, en daarbuiten, is de organisatie niet aansprakelijk. Het betreden van Club Night geschiedt geheel op eigen verantwoording en de organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei schade die ondervonden wordt tijdens dit feest.

Kleding: Het is niet toegestaan petjes, mutsen, voetbalshirts, trainingspakken/broeken en joggingbroeken te dragen. Daarnaast is het verboden kleding te dragen met discriminerende, beledigende of aanstootgevende teksten of afbeeldingen.

Foto: Tijdens het feest worden er foto’s en video’s van jou en anderen gemaakt. Het gemaakte beeldmateriaal wordt mogelijk geplaatst op onze website en social media, e.d. Wanneer je er niet mee instemt dat er foto’s van je worden gemaakt, dien je dit vooraf bij de fotograaf te melden.

Licht- en Geluidseffecten: Tijdens het feest heb je op elke plaats te maken met licht- en geluidseffecten. Mogelijk wordt er een stroboscoop, laser of een andere manier van verlichting gebruikt. Indien je gevoelig bent voor epilepsie, is de organisatie niet aansprakelijk. Echter, gedurende feest is er EHBO aanwezig.