Aanstaande zaterdag staan SESSION en The Hot Studs in Erp.

Aanstaande zaterdag staan SESSION en The Hot Studs in Erp.

Op zaterdag 23 november 2019 vindt in Sport- & Ontmoetingscentrum Ter Aa een groots evenement plaats met de beste coverband van Nederland.

SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland!

De bezetting bestaat uit 3 vocalisten (zanger en 2 zangeressen), een 4- koppige ritmesectie. Hiermee kan de band keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. De muzikanten zie je naast de optredens van SESSION ook schitteren in diverse TV programma’s en in de bands van bekende Nederlandse artiesten.

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk, trendy maar vooral: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is! Confetti, CO2, je kunt het niet gek genoeg bedenken of ze hebben het allemaal bij.

In het voorprogramma, The Hot Studs. Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock & Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die heerlijke nummers, ze komen allemaal voorbij. Voor vele grote bands traden ze op als support‐act. Ze speelden op Paaspop, de Zwarte Cross, Festyland, het Høkersweekend en tijdens de Nijmeegse zomerfeesten. En nu… Nu staan ze voor de allerlaatste keer in Erp!

De deuren gaan om 20:00 uur open en om 20:30 uur start het programma.

Tickets zijn te koop voor €15,00 online te koop op www.jjc-erp.nl. De tickets aan de deur kosten €20,00 per stuk.

SESSION en The Hot Studs komen naar Erp

Op zaterdag 23 november 2019 organiseert JJC Events in Sport- & Ontmoetingscentrum Ter Aa een groots evenement. Met de beste coverband van Nederland en een spectaculair voorprogramma is dit hét evenement waar je bij moet zijn.

Voorprogramma: The Hot Studs
Deze hedendaagse belichaming van al het goud wat Rock ’n Roll gebracht heeft, staat recht voor je en brengen je terug in de tijd. Al die heerlijke nummers, ze komen allemaal voorbij. Zij zorgen voor een spectaculaire opening van de avond. The Hot Studs hebben aangekondigd om te gaan stoppen, en met trots kunnen wij zegge dat dit het laatste optreden in Erp zal zijn.

SESSION
SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment. Met een formatie van topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, de verlichte decorstukken en de imposante mega led videowall is dit dé show van Nederland!

Benieuwd wie beide bands zijn? Neem dan een kijkje op www.jjc-erp.nl.

Tickets zijn te koop voor €15,00 via de voorverkoop in het Jeugd & Jongeren Centrum in Erp op woensdagavonden vanaf 19:30 uur.

Tickets zijn ook online te bestellen via www.jjc-erp.nl. Deze kosten €15,00 excl. administratiekosten. De toegang is 18+.

De Zevensprong: 'Geloof me: je staat niet stil en zingt alles mee'

Johan van de Leijgraaf uit Erp is pas twintig jaar oud, maar de kans is groot dat je hem al eens hebt gehoord. Hij is dj. Eerst vooral bij het Jeugd- en Jongerencentrum, tegenwoordig op steeds meer evenementen in Erp en omstreken. Intussen stapt hij ook in de schoenen van organisator: op 23 november heeft werkgroep 'Events' twee bands naar Erp gehaald.


Twee bands naar Erp: SESSION en The Hot Studs. Waar komt dat initiatief vandaan?
Het begon als een ideetje aan de bar op woensdagavond in het najaar van 2018. Ik wilde al heel lang iets doen met een avond die dus nu gepland staat. Er werd gepraat over muziek en coverbands en ik kwam met de vraag of ooit iemand van SESSION had gehoord.  Door wat filmpjes te laten zien raakte iedereen enthousiast. Zodoende heb ik een werkgroep opgesteld en hebben we direct een boeking geplaatst. De coverband had echter pas tijd in november 2019. Een voorprogramma verzinnen was niet moeilijk. The Hot Studs sluiten mooi aan op het repertoire van SESSION, dus deze avond wordt een muzikale reis van de jaren ’50 tot nu.

Schets even de ideale situatie: hoe ziet die avond op 23 november eruit?
Om 20:00 uur gaan de deuren van de zaal open en kunnen de bezoekers naar binnen komen. Klokslag 20:30 uur starten The Hot Studs. We hebben als organisatie vernomen dat dit misschien wel het laatste optreden is in Erp. Dus ik vind het een hele eer dat ze op ons evenement voor het laatst op een Erps podium staan. Om 22:00 uur is het de beurt aan SESSION om het dak eraf te blazen. Met een hoop licht, confetti, CO2 en een knallend geluid wordt dit een avond om nooit meer te vergeten. Zij spelen tot het einde van het evenement, 01:00 uur. In de zaal zullen we zorgen dat niemand plek (en natuurlijk bier) te kort komt.

The Hot Studs, met onze eigen gitaarvirtuoos Peter Kerkhof in de gelederen, kennen we. Maar kun je wat meer vertellen over SESSION?
SESSION is een van de beste en meest geboekte professionele allround coverband van dit moment. Met een 7-tal topmuzikanten, een razend actueel repertoire met de grootste hits (afgewisseld met de beste classics), heel veel interactie, decorstukken en de mega led videowall is dit dé show van Nederland. Ikzelf heb SESSION al twee keer mogen zien en geloof me, je staat niet stil en zingt alles vlekkeloos mee. Op onze website hebben we de promo van dit jaar gezet. Hierin komen een aantal nummers voorbij die zij spelen en je ziet gelijk de sfeer die in de zaal heerst.

De avond wordt georganiseerd vanuit het Jeugd- en Jongerencentrum, waar jij van jongs af aan bij betrokken bent. Wat is de rol van het JJC?
November 2014 was de dag dat ik voor het eerst als medewerker van de woensdagavond werkploeg naar binnen stapte. Jeetje, dit jaar is dat alweer 7 jaar geleden maar weet het nog als de dag van gisteren. We proberen naar iedereen te communiceren dat het een evenement van JJC Events is. Een aparte tak binnen alle andere werkgroepen. Het JJC zorgt voor al het benodigde personeel en het financiële gedeelte. Verder is het aan de Events werkgroep om de invulling aan de avond te geven en te zorgen dat alles blijft rollen betreft organisatie. We hebben zelfs voor dit evenement een eigen huisstijl gecreëerd zodat we een eigen stijl hebben. Dus mocht je ergens een blauw/roze poster of banner tegenkomen, die is van ons!

Je staat al jaren achter de draaitafel. Hoe belangrijk is muziek voor je? Wat betekent muziek voor je, vroeger en nu?
Muziek is voor mij ontzettend belangrijk. Het is voor mij een uitlaatklep waarin ik alles kan verwerken. Vroeger ben ik veel bezig geweest met de muziek, Trance, van Armin van Buuren, nu nog steeds trouwens. Ik bewonder hem met open ogen en hoop ooit te bereiken wat hij heeft bereikt. Hij is dan ook mijn grote voorbeeld. Nu ben ik steeds meer aan het experimenteren met andere stijlen muziek. Dit doe ik met 3 verschillende dj-acts met ieder zijn eigen stijl. Iedere act ziet er anders uit, maar klinkt ook anders. Dancaholics is waarschijnlijk een van de bekendste in de omstreken.  Ik ben opgegroeid met muziek, en weet er nu mijn hobby van te maken die aardig uit de hand begint te lopen al zeg ik zelf

Wat doe je in het dagelijkse leven? En wat zijn je persoonlijke ambities in de muziek?
Ik volg door de weeks nog een HBO opleiding op Fontys Eindhoven/Tilburg. Hier studeer ik ICT & Media Design. Dat is om het wat makkelijker te zeggen, het maken van websites, posters en logo’s. Dat heeft vrij weinig met muziek te maken, maar wel weer makkelijk om als organisator van je eigen evenement een eigen huisstijl te maken. Op woensdagavond ben ik in het JJC te vinden om hier verschillende dingen te doen. Het bijvoorbeeld voorbereiden van dit evenement, of om ons eigen licht te programmeren in de lichttafel. In het weekend ben ik veel met muziek bezig. Dit doe ik dan met mijn dj-acts of ik ben te vinden bij John van Action Sound als we weer een klus binnen hebben gekregen. Natuurlijk hoop ik met mijn dj carrière door te breken zodat ik uiteindelijk op de mainstage van 7th Sunday sta. Maar eerst zorgen dat ik mijn opleiding haal, dat heeft momenteel zijn prioriteit.

De kaartverkoop voor zaterdag 23 november is gestart. Vertel even: waarom mogen we dit evenement niet missen?
Met in het voorprogramma een van de laatste optredens van The Hot Studs en als hoofdact SESSION, de coverband met een breed scala aan muziekkennis, is dit de avond waar je stembanden het zwaar gaan krijgen. Met een denderend geluid, een goede lichtshow met special effects. We hebben 23(!) ontzettend gezellige medewerkers die zorgen dat dit evenement perfect gaat verlopen. Ik zou zeggen, neem een kijkje op onze website en bekijk de promo filmpjes van beide bands. Gegarandeerd dat je bent verkocht en wilt komen naar dit mooie evenement. Tickets zijn te koop voor €15,00. Op woensdagavonden vanaf 19:30 uur in het JJC-gebouw, of online op www.jjc-erp.nl (excl. administratiekosten).

 

Bron: Erpse Krant (nummer 26-2019)