Papa de Boevenkoning (AFGELOPEN)

Familievoorstelling Papa de Boevenkoning is op zaterdag 27 en zondag 28 oktober en 3 en 4 november te zien in Jeugd & Jongeren Centrum Erp. De voorstelling wordt verzorgd door toneelvereniging Iets Anders. Er spelen bij deze familievoorstelling drie debutantes mee.

Gezocht: een hart van goud. Meneer X (beter bekend als de Boevenkoning) is samen met zijn vrouw, de koningin, op zoek naar iemand met een hart van goud. Maar waar vind je iemand met een hart van goud? Woont diegene die ze zoeken dan toevallig in Erp? Of is die ene met dat hart van goud dichterbij dan ze denken?

Vloggers
Om alles in goede banen te leiden, zijn er drie bekende vloggers uitgenodigd om verslag te doen van het hele gebeuren in het paleis. Ook de plaatselijke inspecteur houdt alles nauwlettend in de gaten. Rechter van Loensbergen hoopt dat er eindelijk weer eens een boef gevangen wordt, gaat dit lukken? En dan loopt ook nog Grootmama rond, krijgt ze alles mee of gaat alles langs haar heen? Gelukkig zorgt haar kleindochter Doekje goed voor haar, maar hoe lang nog?

Informatie
Speeldata:
Zaterdag 27 oktober: 19.00 uur;
Zondag 28 oktober: 15.00 uur;
Zaterdag 3 november: 19.00 uur;
Zondag 4 november: 15.00 uur.

De zaal gaat een half uur voor aanvang van de voorstelling open. Kaarten zijn nu te reserveren via www.ietsanders-erp.nl.