Kindervakantieweek 2022

Bijna is het weer zover, dan barst de Kindervakantieweek weer los!

We zijn nog altijd op zoek naar medewerkers. Vooral op donderdag en vrijdag, en met het opbouwen en afbreken kunnen we jullie hulp nog goed gebruiken!

Daarnaast is de organisatie op het moment druk bezig met de voorbereidingen. De naamkaartjes kunnen jullie dan ook uiterlijk de week voor de Kindervakantieweek in jullie brievenbussen vinden.

Lijkt het je leuk om nog te komen helpen, schrijf je dan in via : Dit is de inschrijflink

Hieronder vinden jullie vast de flyer met alle belangrijke informatie, ook deze komt samen met de naamkaartjes bij jullie in de bus.

Houd deze site en onze Instagram en Facebook in de gaten voor updates tijdens de week zelf!

Voor vragen over de Kindervakantieweek kunnen jullie direct met de organisatie contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

Flyer voorkantFlyer achterkant

 

Inschrijven KVW 2022

Ja, ja! We mogen weer! Van dinsdag 26 juli tot en met vrijdag 29 juli zal de kindervakantieweek weer plaatsvinden in de Goorse bossen. De organisatie is druk bezig met de voorbereidingen. Wij hebben er super veel zin in. Jullie ook? Schrijf je snel in!

Het inschrijven van zowel de kinderen als de medewerkers kan vanaf maandag 4 april digitaal via onze website.

Kinderen vanaf groep 2 t/m 13 jaar kunnen zich inschrijven als deelnemer! Ben je 14 jaar dan kun je je inschrijven als spelmedewerker. 15 jaar en ouder: medewerker op een groep of spel. Of schrijf je in als verkeersregelaar of keukenmedewerker. Of mogelijk kun je hulp bieden bij het opbouwen/afbreken op de zaterdagen of maandag of misschien kun je als sponsor een bijdrage leveren. TOP! Geeft het door!!!

Vind je het fijn om samen met de organisatie jezelf en/of de kinderen in de schrijven? Dat kan! Wij bieden 2 inloopuren aan waarbij er leden aanwezig zijn van de organisatie om jullie te helpen bij het inschrijven. Beide inloopuren vinden plaats in het JJC Ottenstraat 4 Erp

De inloopuren zijn op:

  • Maandag 11 april 2022 van 20:00 tot 21:00 uur
  • Dinsdag 12 april 2022 van 20:00 tot 21:00 uur

Inschrijflink: Hier Inschrijven