Helaas geen Kindervakantieweek 2020

Helaas, helaas.

Ook de kindervakantieweek van 2020 kan niet doorgaan.

In januari was de kerngroep al begonnen met het doornemen en uitwerken van de spelletjes en activiteiten die elk jaar de kindervakantieweek tot zo'n groot succes maken. Wekelijks was er een groep mensen in het JJC gebouw actief hiermee bezig.

Helaas in begin maart werd het ook aan deze groep niet toegestaan om daar mee verder te gaan door de uitbraak van het Covid-19 virus. Inmiddels zijn alle grote evenementen, en dat is de JJC Kindervakantieweek voor Erp, Keldonk en Boerdonk zeker, tot 1 september niet toegestaan. Spijtig voor de vele kinderen die zich elk jaar zo verheugen om zich 4 dagen in Het Goor te vermaken. Maar niet alleen de kinderen, ook de vrijwilligers/medewerkers die hun vakantie verzetten om er in de bossen bij te kunnen zijn, ook die moeten hun teleurstelling verwerken maar helaas het is zo en het raakt iedereen.

In 2021 zal er zeker weer een JJC KINDERVAKANTIEWEEK georganiseerd worden en wij verwachten jullie daar gezond en wel te mogen begroeten.

 

Algemene informatie KinderVakantieWeek

DOELSTELLING

In het jeugd en jongerenwerk werken en spelen kinderen sa­men om elkaar te leren kennen en met elkaar activiteiten te ondernemen. De medewerkers helpen een handje, houden toezicht en sturen bij waar nodig. Bovendien hebben de medewerkers en de kinderen samen de verantwoordelijkheid om er een plezierige en sportieve week van te maken.

ORGANISATIE

De KinderVakantieWeek wordt georganiseerd door de werkgroep KinderVakantieWeek van het JJC Erp, in samenwerking met vele medewerkers. In 2019 wordt de Kindervakantieweek voor de 42e keer gehouden, het thema voor deze editie is: blij op de boerderij. Het evenemen vindt dit jaar plaats van 9 t/m 12 juli in de Goorse bossen te Erp.

Deze groep bestaat uit:
Claudia, Giel, Maik, Marlies, Roel, Ruud, Eline, Gilbert, Jill, Lianne, Peeke, Pim, Janneke, Sasja, Edwin, Tim, Wilhelmien en Wies.

Ook beschikken we op het veld over een:

Keukengroep

 

Materialengroep

 

E.H.B.O.