Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Kindervakantieweek Medewerkers

Medewerkers

alt

Medewerkers

Hier worden de medewerkers geinformeerd over de hen betreffende zaken.

Aanmelden: zie ook online aanmeldformulier

Meenemen: zie ook Kindervakantieweek ouders

Afmelden: zie ook Kindervakantieweek ouders

De medewerkers worden verzocht een Oranje T-shirt te dragen.

Ook al hebt u zich niet opgegeven, dan bent u toch van harte welkom om mee te helpen op zaterdag 15juli en/of maandag 17 juli om mee te helpen met opbouwen of op vrijdagmiddag 21 juli of zaterdag 22 juli om mee te helpen met afbreken en opruimen. Op zaterdag 15 juli starten wij om 9.00 uur bij het JJC en de andere opbouwdagen om 9 uur op het veld van kvw.

Weet U pas op het laatste moment dat U tijdens de week kunt helpen, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met in de onderwerpregel medewerker of kom tijdens de week naar de kiosk op het veld.

Uw Indeling: ongeveer vanaf de tweede helft van juni kunt u op onze website zien op zie welke dagen u zich hebt opgegeven en hoe u bent ingedeeld. Bent u niet ingedeeld, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. met in de onderwerpregel medewerker of kom naar de kiosk.

Opgeven om mee te helpen

De inschrijfmomenten zijn op zaterdag 1 april en woensdagavond 12 april. De volgende link bevat het het inschrijfformulier in PDF: InschrijfformulierWil je je graag aanmelden als mederwerker? Print het uit formulier uit, vul het in en kom het op een van de inschrijfmomenten inleveren! Aanmelden kan ook online via deze link!

 

Controleren of je aanmelding goed is ingevuld?

Controleren op een juiste verwerking van jouw opgave kun je op de  Indelen pagina. Hier kun je terug vinden op welke dagen je bent ingedeeld.

Maatschappelijke stage

Het is mogelijk om bij de kindervakantieweek je maatschappelijke stage te lopen. Vermeld dat even op het inschrijfformulier. Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Kindervakantieweek Medewerkers