Openveldfeest 2013, de eerste namen

Onduidelijkheid. Wat ligt daar in het Hurkske op de weg? Een coordinatiefout van de wegenbouwer, het bultje was bedoeld als behendigheidsspeeltje voor FCC Wheels, of de laatste aanwinst in Veghels Buiten Kunstroute getiteld "tegen de paaltjes rijden", of een gemeentelijke test naar de rijvaardigheid van vrachtwagens en landbouwvoertuigen?

Duidelijkheid. Zondagmiddag 15 september, van 14.00-24.00uur, het 14e Open Veldfeest. De voorbereidingen voor dit jaar zijn weer in volle gang, plaats de vertrouwde locatie, het landelijk gelegen terrein van speelboerderij Tiwsa op het Looiend.

Naast vaste partner Jong Nederland wordt de rest van het programma langzaam maar gestaag ingevuld.

De eerste deelnemers in de kunstgalerij zijn Erica Nies met plantaardige vormgeving en viltkunst en Toon van Doorn met schilderijen en muurschilderingen. Wie volgt? De Heemkundekring onderzoekt weer haar mogelijkheden voor invulling van het cultuur gedeelte. Daarnaast in het middagprogramma lopen ideeën voor medewerking van kinderkoor De Zingende Nachtegaaltjes en dansgroepen Les Grisettes en Souplesse.

Nieuw dit jaar in het middagprogramma het Open Jeugdpodium. Op een groot podium met prima geluid en mooie verlichting kan de Erpse jeugd haar kunnen en kunsten vertonen. De aanmeldingen lopen binnen, maar er is nog plaats. Dus Erpse ouders zet die Brabantse schroom opzij en meld uw kind aan. Dit is voor uw kroost de opstap naar landelijke bekendheid en wie gunt ze dat niet?

Voor het avondprogrammma doet het de organisatie deugd dat zoveel Erpse bands weer op het Veldfeest willen spelen. Bluezy, El-Cid, Live it Out, No Name Needed, Reboot, Sesame Streetwise, the Suspects, zoveel zelfs dat ze moeilijk allemaal te plaatsen zullen zijn, afwachten. Maar hier geldt wie dit jaar niet kan, staat zeker volgend jaar op het podium.

Het Open Veldfeest , weer een activiteit van het Jeugd en Jongerencentrum JJC, komt er aan. Een feest voor het gehele gezin, laagdrempelig voor deelnemers en publiek, van Erp, voor Erp, door Erp. En natuurlijk ook voor Boerdonk (en alle andere omliggende dorpen).

Aanmeldingen, vragen, opmerkingen mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.