Open Veldfeest 2013, de datum

Wie weet het nog, 24 juni 2012, het 13e Open Veldfeest, koud, koud en nat. Maar de geest van het feest, kennismaken met Erp, was hierdoor extra intens.

De inspirerende kunst- en cultuurgalerij, het weer en wind trotserende Jong Nederland, de indrukwekkende optredens van harmonie OBK met Slagwerkgroep en Harmonieorkest, Sesame StreetWise in de motregen het nieuwe podium inspelend, Bluezy Huub met weer veel friends, het swingende dresscode white Voyss, No Name Needed in die te late zonnestralen en 's-avonds bij het kampvuur the 101 met hun intense punkrock.

Het was voor de werkgroep de tweede keer, al met al toch geslaagd en zoals beloofd dit jaar doen we het weer. De datum is inmiddels bekend en wel zondag 15 september. Als locatie is weer gekozen voor het landelijk gelegen terrein van speelboerderij Tiswa.

Het Open Veldfeest, op een zomerzondag, in de open lucht, onder regie van het Jeugd en Jongeren Centrum JJC in samenwerking met Jong Nederland, een feest voor het gehele gezin, laagdrempelig, niet commercieel, voor professionals en amateurs, met muziek, spel, presentaties, eten, drinken en, en, en .. De werkgroep is weer op zoek naar artiesten, muziekbands, dansgroepen, zanggroepen, clubs, verenigingen die aan deze invulling willen geven.

Welke pianospeler klinkt op het terras? Wiens kunstwerken zorgen voor de entourage? Welke living statue verrast de kinderen? Welke dansgroep showt haar kunnen? Welke zanggroep strooit kwistig noten over het veld. Aanmeldingen, vragen, opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.