Repop afsluiter Openveldfeest 2016

Na hun succesvol binnen-optreden bij zaal de Paal, speelt Repop dit najaar in de buitenlucht als afsluiter bij het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest voor jong en oud. Datum zondag 18 september, vanaf 14.00 tot 22.00uur, locatie de Bolle Akker aan de Heesakker. Dus Erp hou deze dag in jullie agenda’s vrij.

Wie weet het nog, het Openveldfeest 2015, het 1e lustrum. In de middag een lekker zonnetje, Jong Nederland met volop spel en speelplezier, een knus folk-blues café, een zinnenprikkelende kunstgalerij, cultuur en historie in spelvorm, sprookjesachtige dans, opzwepende dj’s, het avondprogramma met vier fantastische bands, een lekkere keuken met original American Smoke Kings, het was allemaal kei skon.

En de werkgroep heeft de lentekriebels, nou ja lente, donkere wolken boven Uden, regen, hagel en sneeuwbuien, maar toch het gevoel is er. Het programma van dit jaar Openveldfeest begint vorm te krijgen.

Naast Repop, natuurlijk diverse attracties van mede-organisator Jong Nederland, het folk-blues cafe van Bluezy Huub and friends, dit jaar met bierproeverij, de kunstgalerij van Ap’Art, de jeugdorkesten van Harmonie OBK, Club-Four dj’s Johan en Micah en de Erpse bands Down to Devotion, Reboot en Otto and the Wankers.

repop

Repop

U ziet het reeds een prachtig programma, maar er kan meer bij. Met name voor de jeugd is het Openveldfeest een mooie kans zich te presenteren. Daarom droom niet langer, trek je stoute schoenen aan en klim op het Jeugdpodium. Laat je zien en horen.

Het Openveldfeest, een initiatief van het Jeugd en Jongerencentrum JJC in samenwerking met Jong Nederland. Het Erpse dorpsfeest voor het hele gezin met spel, kunst, cultuur, zang, dans en muziek, onder het genot van een zitje, een praatje, een hapje en een drankje. De werkgroep heeft de lentekriebels, trappelend van ongeduld, op naar een geweldig zesde Openveldfeest.

Aanmeldingen, vragen, opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.