Openveldfeest krijgt vaste vorm

Het is voor de organisatie van het Openveldfeest een genoegen te zien dat langzaam steeds meer Erpse verenigingen, artiesten en bands, jaarlijks als vaste deelnemers, acte de presence willen geven op het festival. Voor hen een plek om nieuwe ideeen te delen met de Erpse bevolking. En de deelnemers weten wat ze krijgen.

Een prachtige locatie waar een ieder zich in een eigen omgeving kan presenteren. Een grasveld voor spel en speelplezier, een binnen/buiten overkapping met podium voor muziek, zang en dans, een kantine voor intiem samenzijn en een kunstgalerij-zaal rustpunt in de drukke omgeving. En dit alles in de vertrouwde handen van het Jeugd en Jongerencentrum JJC.

Spel en speelplezier

Mede-organisator Jong Nederland, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben, staat altijd garant voor grote en kleine spel en speel activiteiten. Wie herinnert zich niet de gigantische klimuitdaging van vorig jaar.

Akoestisch biergenot

Rasartiest Huub van de Berg zal samen met friends, de kantine van de Bolle Akker omtoveren tot een folk-bluescafe met exclusieve bierproeverij. Dus ouders, uw kroost op het speelveld, ontspan in het cafe bij akoestische klanken, onder het genot van lekker biertje.

Kunstgalerij

Rustpunt op een druk festival, de kunstgalerij, amateur artiesten in kunst en creativiteit die hun werk laten zien. Dit jaar met brons-sculpturen van Pieter van Goor en schilderijen van Anneke van de Ven en Gerte van de Heuvel. Laat u verrassen en inspireren.

Dans, slagwerk en dance-beats

De meiden van Les Grisettes gaan met een nieuwe show het dansgedeelte invullen. De verschillende leeftijdsgroepen staan altijd garant voor bewegelijke, energieke, flitsende en sprankelende maar bovenal zeer kleurrijke optredens.

Funtastic OBK, de jeugdslagwerkgroep en het opleidingsorkest van de Erpse Harmonie zullen u laten genieten van intense drum en blaaspartijen, dit alles gestoken in een speels en verrassend jasje.

In de middag op het grasveld en in de avond als after-party staan de twee jonge Club Four dj’s Johan en Mica te trappelen van ongeduld om het veld te overspoelen met hun dance-beats.

Rock, soul en popmuziek

In de late middag en vroege avonduren is er een gevarieerd programma rock, soul en popmuziek. Om te beginnen Reboot, lekker swingen in een heerlijke tropical cocktail van soul en funk. Daarna Nicole van Hoof, in 2013 op het Jeugdpodium, nu bekende popnummers met haar eigen band Down to Devotion. Vervolgens Otto and the Wankers met een mix van gouwe ouwe en nieuwe hits voorzien van flitsende show-elementen. Als afsluiter Repop, een 12-koppige band die garant staat voor verrassende covers en topentertainment. Het speelplezier zal van het podium spatten.

otto2

Otto and the Wankers

U ziet het, het Openveldfeest, onder de hoede van het Jeugd en Jongerencentrum JJC in samenwerking met Jong Nederland, is klaar voor het 6e editie. Noteer in uw agenda, 18 september van 14.00-22.00uur, locatie het verenigingscluster de Bolle Akker aan de Heesakker.

Het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest voor het hele gezin met spel, kunst, zang, dans en muziek, onder het genot van een zitje, een praatje, een hapje en een drankje. En zoals altijd de toegang is gratis.

Aanmeldingen, vragen en opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l.