Volop Kindervermaak op het OpenVeldfeest

Zondag 17 september staat in Erp het Openveldfeest weer op het programma,  vol en gevarieerd  met lokale en regionale deelnemers.  Jong Nederland Erp neemt het spelprogramma voor haar rekening.

Dit jaar ook weer heerlijk groots van opzet, op hun eigen thuisbasis de Bolle Akker. Van 14.00-18.00uur kan de Erpse jeugd volop kennismaken met o.a. de volgende onderdelen. Klimwand, kratje stapelen, springkussen, de minioren-tent van plezier, kampvuurhapje en oudhollandse spelen via de Heemkunde.

Klimmen op de klimwand van Jong Nederland 

Braskaart

Een braskaart is te koop bij het Jong Nederland informatiepunt, naast de leuke spelen, kunnen de kinderen ‘n snoepzak, ‘n zakje chips en een glaasje ranja scoren.

Minioren-tent van plezier

Speciaal is er voor de allerkleinsten de tent van plezier, verschillende kleinere spellen gericht op de jongsten. Verkleden, schminken, kleuren, de inmiddels bekende verfcentrifuge, een verhalenverteller of gewoon lekker spelen met speelgoed zorgen ervoor dat het ook aan de allerkleinsten aan niets ontbreekt.

Chill-terras

Midden op het terrein staat het Chill-terras vanaf hier kunnen de ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden mooi meekijken naar de vele activiteiten, rustig een drankje doen of gewoon lekker chillen.

Jong Nederland Erp op het Openveldfeest, zondag 17 september van 14.00-18.00uur, locatie de Bolle Akker, Heesakker 5 in Erp en de entree is gratis.