Het OpenVeldfeest, de 1e namen

Het Openveldfeest, dit jaar 2-daags,  heeft zaterdagavond en zondagmiddag met spel, kunst, cultuur en muziek  weer gedreven deelnemers, die hun activiteiten, passies en kwaliteiten met Erp willen delen. Nu de bands naar de zaterdagavond verhuizen hebben we voor de zondagmiddag nog ruimte en tijd op het podium, de mogelijkheid voor clubs, verenigingen en artiesten zich te presenteren in de landelijke omgeving van het Aa-dal.

Spel en speelplezier.

Mede-organisator Jong Nederland, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben, staat altijd garant voor kleine en grote spel en speelactiviteiten. De laatste jaren een thuiswedstrijd op hun locatie de Bolle Akker. Opening van het seizoen, de gelegenheid voor ouders en kinderen om in een ongedwongen sfeer kennis te komen maken.

Folk-blues café.

De Erpse godfather van de blues, Huub van de Berg, heeft zijn plek gevonden in de kantine, waar hij samen met diverse settings Friends een knus folk-blues café creëert. Met de juiste sfeer-ingrediënten, donkere gordijnen voor de ramen, kleedje, bloemetje en kaarsje op de tafels, charmante schaaltjes met zoutjes en een heerlijk exotisch biertje.

Kunst en cultuurgalerij.

Nieuw dit jaar in de organisatie Anneke van de Ven. Deze Erpse schilderes, onlangs een co-expositie in Simeonshof, zal de kunstgalerij verder ontwikkelen. De mogelijkheid voor amateur-kunstenaars om hun werk te presenteren en de gelegenheid voor de niet-kunst-bezoekers om met diverse kunstuitingen kennis te maken.

Heemkundekring Erthepe, volop actief in het Raadhuis met hun tentoonstelling historie van de lokale middenstand, zal aanwezig zijn met voor de kinderen een oudhollandse-spellen-circuit.

Pop,  rock en dancemuziek.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is dit jaar niet de zondagavond maar de zaterdagavond het speelveld van de pop en rockbands, op een groot podium met een perfecte licht en geluidsinstallatie. We beginnen met Les Garçons de l'Ariège, de nieuwste loot aan de rijke Erpse muziekboom, december 2016 hun debuut bij Fire & Ice en nu bij het Openveldfeest. 

 En als afsluiter Otto and the Wankers en moeten deze jongens nog een introductie. Volop lokale en regionale optredens, een breed genre, een professionele show, gegarandeerd een muzikaal spektakel. 

otto

Otto and the Wankers

Zaterdagavond en zondagmiddag zullen de Dancaholics, twee jonge JJC-dj’s, voor de  intermezzo’s zorgen en het veld overspoelen met  hun dance-beats.

Dus noteer in uw agenda, het Openveldfeest, zaterdagavond 16 september van 20-24 uur en zondagmiddag 17 september van 14-18 uur, locatie de Bolle Akker aan de Heesakker.

Het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest voor het hele gezin, ontmoeten onder het genot van een zitje, een praatje, een hapje en een drankje. En zoals altijd de toegang is gratis.

Aanmeldingen, vragen en opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.