Openveldfeest, twistend tegen de avond-kou

Onder de startbaan van de Bolle Akker, op de klanken van Queen’s  “Crazy Little Thing Called Love”, twistend in formatie, voor de bezoekers bij het podium, achter de dames en heer van de catering. Heerlijk om te doen en tevens goed tegen de te vroeg ingevallen avond-kou.

De organisatie van het Openveldfeest kan, met dank aan de JJC vrijwilligers, terugzien op een geslaagde 7e editie van het Erpse dorpsfeest. Dit jaar voor het eerst 2-daags.

Zaterdagavond met de Erpse bands. Opening door Les Garcons de l'Ariege, bescheiden als coverband op hun facebook, maar wat een talent. Met meerdere zangers en meerdere stijlen, muzikanten met potentie. Hier horen we nog meer van.

Daarna Otto and the Wankers. En die deden wat ze moeten doen, een professionele show neerzetten. Niks geen kou,  moet Otto gedacht hebben, op het podium actief in korte broek. En als afsluiter de welbekende confetti kanonnen, altijd prettig voor de maandagmorgen veegploeg.

In de pauze house entertainment van Dancaholics, twee jonge JJC dj’s.

Zondagmiddag, buiten een buitje om half vijf, waren de weergoden gunstig.

Jong Nederland op het veld met spel en ontspanning voor de jeugd, Heemkunde Erthepe met oud Hollandsche spelen, Bluezy Huub van de Berg in de kantine met intieme folk en blues, dit jaar met Brabants-talige nummers, hierdoor qua tekst meer herkenbaar in onderwerp en in de gym-zaal en onder de startbaan Anneke van der Ven met liefst twaalf amateur kunstenaars in een zeer omvangrijke en gevarieerde kunstgalerij.

Twee dagen Openveldfeest, twee dagen genieten van Erp voor Erp door Erp, onder het genot van een hapje, een drankje en een praatje. Het was weer kei skon. Allemaal bedankt en tot volgend jaar.