Openveldfeest heeft de lentekriebels.

 Wie weet het nog, het Openveldfeest 2017. Zaterdagavond dansend tegen de avond kou met Les Garçons de l'Ariège, Otto and the Wankers en house entertainment van de jonge Dancaholics. Zondagmiddag, Jong Nederland met spel en ontspanning, Erthepe met oud Hollandsche spelen, Huub van de Berg met intieme folk en blues en Anneke van der Ven met liefst twaalf amateurkunstenaars.

En de werkgroep heeft de lentekriebels, nou ja lente, bij dit schrijven is het buiten amper 4 graden, maar toch het gevoel is er. En het programma begint vorm te krijgen.

Op de zaterdagavond optredens van de BreakOut bandwedstrijd winnaars, Killed by Martians met fruitfrisse garagerock en Season Crow met een mix van rock, funk en hiphop. Als hoofdact staat het legendarische El-Cid op het programma.

El-Cid

De zondagmiddag is weer bestemd voor spel en speelplezier, kunst, cultuur, zang, dans en (lichte) muziek van Erpse artiesten, clubs en verenigingen. Aanmeldingen zijn nog welkom. Jong Nederland is wegens hun Kaderschouw dit jaar beperkt met spel-attracties aanwezig. De organisatie is daarom verheugd over de deelname van de ZondagMiddagGroep, de JJC jeugd-knutselwerkgroep. Met een jarenlange ervaring zullen ze zich zeker verrassend presenteren.

Het Openveldfeest, het 2-daagse Erpse dorpsfeest, waar de bezoekers kunnen genieten van een breed scala deelnemers met uiteenlopende activiteiten. Dit alles op de landelijk gelegen Bolle Akker, onder de hoede van het Jeugd en Jongerencentrum JJC. Een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje, een hapje en een praatje.

De werkgroep heeft de lentekriebels, trappelend van ongeduld, op naar een geweldige achtste editie. Datum zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 september. Aanmeldingen, vragen, opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..