ZondagMiddagGroep gaat op toer.

De ZondagMiddagGroep is een knutselgroep in het JJC. Wij bereiden al vele 10-talle jaren knutsel, frutsel, theater en sportmiddagen voor, dit voor onze lagere schooljeugd van groep 2 tot groep 8. 
Echter dit jaar starten we ons seizoen anders niet met sport of een theater maar we gaan ons laten zien op het Openveldfeest op de Bolle Akker op zondagmiddag 9 september. 

Normaal hebben we een programma van 14.00 uur tot 16.00 uur maar speciaal voor dit evenement draaien we door tot 17.00 uur en nu de entreeprijs!!! Normaal €1.50 nu helemaal gratis en voor iedereen. Wij willen een tipje oplichten van wat wij zoal gaan doen.

We denken terug aan vakantie en maken iets van een leuke vakantieanekdote, we gaan actief met reuze belleblaas aan de gang, we gaan een springkussen lanceren dus de sport komt er toch bij kijken, verfcentrifuge, kaarten maken, timmeren, kleuren, schilderen, plakken enz. Het is dan wel zondag maar doe vooral niet je beste kleren aan.

de verfcentrifuge

Ook worden we ondersteund door Jong Nederland met klimwand en kratjes stapelen, een autoshow met oude auto’s ( wie een leuke auto heeft en die wil laten zien aan Erp en omgeving. info Huub Wijdeven ), kunstgalerij, blues café en muziek op het plein.

Dus als de kinderen willen knutselen gaan de ouders bij ons meestal naar huis op een enkele na, die ons als medewerker helpen. Maar nu!!!!! Kunnen de ouders rondkijken, van muziek genieten onder het genot van een drankje.
Dus wij van de ZondagMiddagGroep zien jullie graag met ons eerste programma op de Bolle Akker.