Het Openveldfeest heeft lentekriebels.

Wie weet het nog, het Openveldfeest 2018. De zaterdagavond, heerlijk rock-en-roll dansen met ‘still going strong’ El-Cid, frisse gitaarmuziek van Killed by Martians, intense funk-rap van Season Crow en dampende house van de Dancaholics. De zondagmiddag, knutselen met de ZondagMiddagGroep, spectaculaire attracties bij Jong Nederland, meester-verteller mister-blues Huub van de Berg, de kunstgalerij van Anneke van de Ven en veel chroom en leer bij de oldtimers van Huub van de Wijdeven.

De voorbereidingen voor het Openveldfeest 2019, zijn in volle gang. De werkgroep heeft lentekriebels, nou ja lente, bij dit schrijven slaan hagelbuien op het serredak, maar het programma, met in de loop der jaren steeds meer vaste deelnemers, begint vorm te krijgen.

De zaterdagavond, zoals gebruikelijk de muziekavond, met dit jaar drie beginnende jonge bands. Aftrap door de BreakOut bandwedstrijd winnaars, de Green Day tributeband Minority en Holsaby, lichte popmuziek met funky invloeden en afsluiter, de openbaring van vorig jaar, uit Veghel, een uur lang garagerock van Killed by Martians. De pauze’s worden ingevuld door de Dancaholics.

foto: Killed by Martians

De zondagmiddag, de spel en speelplezier kindermiddag, met veel activiteiten mogelijk gemaakt door de ZondagMiddagGroep en Jong Nederland. Maar ook voor ouders en grootouders is volop te beleven. Geestverruimend dwalen langs diverse uitingen amateurkunst, gezellig op het terras laid-back met rustige folk-bluesmuziek, en zeker de vaders, ogen te kort en sneller stromend bloed bij de aanblik van een heleboel glinsterende oldtimers.

Het Openveldfeest, het 2-daagse Erpse dorpsfeest, waar jong en oud kan genieten van een breed scala activiteiten. Dit alles op het landelijk gelegen terrein van de Bolle Akker, onder de hoede van het Jeugd & Jongerencentrum JJC. Een gemoedelijk samenzijn onder het genot van een drankje, een hapje en een praatje. Datum zaterdagavond 14 september van 20.00uur – 24.00uur en zondagmiddag 15 september van 14.00uur – 17.00uur en zoals altijd de toegang is gratis.

Het Openveldfeest, de eerste namen zijn er, op naar een geweldige negende editie. Aanmeldingen, vragen, opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..