Het Openveldfeest gaat verhuizen.

Wie weet het nog, het Openveldfeest 2019. De zaterdagavond, synthesizer pop van Holsaby, Minority met het beste van Green Day en Killed by Martians energieke staccato rock. De zondagmiddag, volop zon, volop uitdaging voor de kinderen, kratjesstapelen, klimwand, reuze lego blokken, vier op een rij, mega jenga, reuze voetbalgoal, limbodansen en als klap op de vuurpijl de 20 meter stormbaan. Voor de ouders rust bij Bluezy en de kunstgalerij en weer veel chroom en leer bij de oldtimers.

De voorbereidingen voor het Openveldfeest 2020, zijn in volle gang, maar er gaat wel een en ander veranderen. Het festival was 2-daags zaterdagavond en zondagmiddag maar wordt weer 1-daags zondagmiddag. We verhuizen. Van het Looieind bij Tiswa, gingen naar de Bolle Akker op de Heesakker en nu gaan we naar onze thuisbasis, het JJC gebouw aan de Ottenstraat. En minder deelnemers. De opzet is twee JJC werkgroepen, de ZondagMiddagGroep met spel en speelplezier voor de kinderen en BreakOut met muziek voor jong en oud.

Het Openveldfeest, het Erpse familiefeest, een gemoedelijk samenzijn onder het genot van een drankje, een hapje en een praatje. Datum zondag 20 september van 14.00 – 18.00uur en zoals altijd de toegang is gratis. Het Openveldfeest op naar een geweldige 10e editie. Aanmeldingen, vragen, opmerkingen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.