Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Het Openveldfeest, de 1e namen.

 altHet Openveldfeest, dit jaar 2-daags,  heeft zaterdagavond en zondagmiddag met spel, kunst, cultuur en muziek  weer gedreven deelnemers, die hun activiteiten, passies en kwaliteiten met Erp willen delen. Nu de bands naar de zaterdagavond verhuizen hebben we voor de zondagmiddag nog ruimte en tijd op het podium, de mogelijkheid voor clubs, verenigingen en artiesten zich te presenteren in de landelijke omgeving van het Aa-dal.

Spel en speelplezier.

Mede-organisator Jong Nederland, die jonge mensen de ruimte geeft die ze nodig hebben, staat altijd garant voor kleine en grote spel en speelactiviteiten. De laatste jaren een thuiswedstrijd op hun locatie de Bolle Akker. Opening van het seizoen, de gelegenheid voor ouders en kinderen om in een ongedwongen sfeer kennis te komen maken.

Folk-blues café.

De Erpse godfather van de blues, Huub van de Berg, heeft zijn plek gevonden in de kantine, waar hij samen met diverse settings Friends een knus folk-blues café creëert. Met de juiste sfeer-ingrediënten, donkere gordijnen voor de ramen, kleedje, bloemetje en kaarsje op de tafels, charmante schaaltjes met zoutjes en een heerlijk exotisch biertje.

Kunst en cultuurgalerij.

Nieuw dit jaar in de organisatie Anneke van de Ven. Deze Erpse schilderes, onlangs een co-expositie in Simeonshof, zal de kunstgalerij verder ontwikkelen. De mogelijkheid voor amateur-kunstenaars om hun werk te presenteren en de gelegenheid voor de niet-kunst-bezoekers om met diverse kunstuitingen kennis te maken.

Heemkundekring Erthepe, volop actief in het Raadhuis met hun tentoonstelling historie van de lokale middenstand, zal aanwezig zijn met voor de kinderen een oudhollandse-spellen-circuit.

Pop,  rock en dancemuziek.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is dit jaar niet de zondagavond maar de zaterdagavond het speelveld van de pop en rockbands, op een groot podium met een perfecte licht en geluidsinstallatie. We beginnen met Les Garçons de l'Ariège, de nieuwste loot aan de rijke Erpse muziekboom, december 2016 hun debuut bij Fire & Ice en nu bij het Openveldfeest. 

 

  alt  

                                                                       foto: Les Garçons de l'Ariège  

En als afsluiter Otto and the Wankers en moeten deze jongens nog een introductie. Volop lokale en regionale optredens, een breed genre, een professionele show, gegarandeerd een muzikaal spektakel. 

   alt

                                                                      foto: Otto and the Wankers

   

Zaterdagavond en zondagmiddag zullen de Dancaholics, twee jonge JJC-dj’s, voor de  intermezzo’s zorgen en het veld overspoelen met  hun dance-beats.

Dus noteer in uw agenda, het Openveldfeest, zaterdagavond 16 september van 20-24uur en zondagmiddag 17 september van 14-18uur, locatie de Bolle Akker aan de Heesakker.

Het Openveldfeest, het Erpse dorpsfeest voor het hele gezin, ontmoeten onder het genot van een zitje, een praatje, een hapje en een drankje. En zoals altijd de toegang is gratis.

Aanmeldingen, vragen en opmerkingen zijn welkom op Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: Openveldfeest Openveldfeest 2017 Het Openveldfeest, de 1e namen.