Schrijf je nu (met korting) in voor de avondvierdaagse!

Dinsdag 6 t/m vrijdag 9 juni 2023 staat natuurlijk al lang en breed in jullie agenda: dan gaan we allemaal aan de wandel tijdens de Erpse avondvierdaagse! Vanaf dit jaar is het mogelijk om je vooraf online in te schrijven. En daarmee krijg je een fijne korting!

 

Wat je moet weten:

  • Online inschrijven (en betalen) kan via: https://www.avond4daagse.nl/agenda/avond4daagseerp/
  • Online inschrijven kan t/m 4 juni. Meelopen met een medaille kost €6, meelopen zonder medaille kost €5.
  • Na 4 juni sluit de online inschrijving en kun je jezelf vanaf 6 juni ter plekke aanmelden in JJC Erp voordat je gaat wandelen. Meelopen kost dan €7 met medaille en €6 zonder medaille.
  • Wil je (maar) 1 of niet alle dagen meelopen? Aan de kassa kun je een dagkaartje kopen voor €2,50. Hierbij is geen medaille beschikbaar.

Dus schrijf je snel in en profiteer van deze korting!

 

Nieuw: de  2,5 kilometer route
Vanaf dit jaar starten we ook met een wijziging in de routes: de 20 kilometer vervalt, in plaats daarvan hebben we naast de 5 en 10 kilometer nu ook een 2,5 kilometer route. Deze route is speciaal voor de kleintjes en komt o.a. langs leuke speeltuintjes. De wandelpaden voor deze routes zijn kinderwagen- en rolstoelvriendelijk. Wil je je hiervoor inschrijven? Kies dan voor de 3 kilometer route in het menu (helaas bestaat 2,5 niet in de opties..). Op social media zullen we vast wat tipjes van de sluier delen over deze nieuwe routes. Dus volg ons vooral als je dat nog niet deed! Op Instagram zijn we te volgen via @avond4daagse_erp.

Vrijwilligers gezocht voor vrijdag 9 juni
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag 9 juni mee willen helpen, bijvoorbeeld als verkeersregelaar. Heb jij zin en tijd vrijdag 9 juni? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Avond4Daagse terug van weggeweest!

Zet je wandelschoenen in het vet, pak je agenda erbij en blok 6 t/m 9 juni 2023 in je agenda. De Erpse Avond4Daagse is terug van weggeweest!

Dit jaar kun je weer vier avonden lang met je klasgenoten, vrienden en/of familie genieten van de mooiste routes door Erp en omstreken. 

Hoewel het concept hetzelfde blijft (4 dagen lekker wandelen) zijn er ook een paar dingen nieuw: een nieuwe werkgroep, nieuw logo en een verrassing voor de kleintjes.. Op de hoogte blijven van alles rondom de Erpse avondvierdaagse?

Volg de Erpse avondvierdaagse op Instagram: https://www.instagram.com/avond4daagse_erp/ 
Volg de Erpse avondvierdaagse op Facebook: https://www.facebook.com/avondvierdaagseerp/