Geslaagde Wintertocht JJC

Onder goede weersomstandigheden mochten wij 860 wandelaars verwelkomen. Zij hebben routes gewandeld van 30 - 20 - 12 of 7 km.

De routes waren prima beloopbaar, Als organisatie hebben we veel complimenten ontvangen van de deelnemers, ondanks dat het in de voorgaande weken toch regelmatig geregend had.
De routes gingen allemaal richting Keldonk. De 20 en 30 km gingen bij Keldonk de brug over en via enkele lussen door natuurgebied ’t Lijnt kwamen zij aan op de welverdiende rustpost bij de Familie Verbakel. De erwtensoep en broodjes worst vonden gretig aftrek.

Hierna staken ze het kanaal weer over en voegden zij zich samen bij de wandelaars van de 12 en 7 km route, om uit te komen bij de Firma Verhoeven Gewasbestrijding in de Laren. Ook hier was het gezellig druk. Van hieruit wandelde men gezamenlijk weer terug naar het JJC-ERP. Velen hebben nog zitten napraten onder het genot van een drankje. Wij bedanken de Familie Verbakel en de Firma Verhoeven voor de gastvrijheid. Daarnaast ook dank aan Installatiebedrijf Reemondo Snijders.

En we mogen natuurlijk onze vele vrijwilligers niet vergeten. Ook aan hun veel dank.

Graag tot ziens op de tweede zondag van januari voor onze winterwandeltocht 2021.