Jeugd en Jongeren Centrum - Erp

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Seizoen 2013-14

Zondagmiddaggroep te gast bij Jan LInders

 

In het kader van het 50-jarig jubileum van Jan Linders , kiezen de  lokale supermarkten elk jaar een plaatselijk goed doel, dat wordt getoetst aan de voorwaarde dat het direct of indirect de leefbaarheid in de omgeving moet verbeteren.

Dit jaar hebben de medewerkers van Jan Linders gekozen voor het Jeugd en Jongeren Centrum JJC.  Daarvoor onze dank en de werkgroepen binnen het JJC gaan deze uitverkiezing graag invullen. Ze zullen het hele jaar in en bij Jan Linders evenementen ontplooien om informatie te verschaffen over hun organisatie en om inkomsten te verwerven. De Jan Linders supermarkten zetten ook zelf diverse activiteiten op om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Al het geld komt uiteindelijk ten goede  aan de goede doelen.

De start wordt zaterdagmiddag 22 februari gemaakt door de zondagmiddaggroep, de JJC knutsel-en-spelletjes werkgroep voor de jeugd tot en met 12 jaar. Medewerkers van de werkgroep zullen van 13.30 tot 16.00uur bij Jan Linders aanwezig zijn                                                                                                       

alt

                                                                                                               foto: Pasen knutselwerk

In de tijd dat de ouders winkelen, kunnen de kinderen kiezen uit een aanbod leuke bezigheden zoals schminken, een tattoo plaatsen, nagels pimpen of gewoon iets kleins knutselen. Een mooie gelegenheid om als ouder kennis te maken met enkele van de vele werkzaamheden van de zondagmiddaggroep.

Dus komt allen op zaterdag 22 februari  naar Jan Linders, breng uw kinderen en kleinkinderen mee, geniet van hun verrichtingen en steun het JJC in de sponsoractie!!!

 

Foto's Van Alles Wat 06-10-2013 (2)

Foto's ZMG Spelletjes 08-09-2013 (1)

 

Nieuwsflits

 

Zondag 26 november

14:00 uur

Breakout

BreakOut

2e voorronde

 

You are here: ZondagMiddagGroep Seizoen 2013-2014