ZondagMiddagGroep 16 december Kerst.

De ZondagMiddagGroep is de knutselgroep van het Jeugd & Jongeren Centrum JJC en ook dit jaar hebben we in december het thema Kerst. Wij gaan hier een leuke middag met veel knutselplezier van maken, samen met jullie, want hoe meer, hoe liever en gezelliger.
We maken van alles met papier, hout, spijkers, lijm etc. voor ieder wat wils. Neem een doos mee, want wat je maakt mag je mee naar huis nemen en houden uiteraard. En ja, je aller beste kleren kun je ook beter thuis laten want ik beloof niet dat ze zuiver blijven. Haha.


Waar is dit? In de Ottenstraat het JJC gebouw. Hoe laat? 14.00 uur tot 16.00 uur. Wat kost dit? €1,50 per kind en €0,00 voor ouders of medewerkers jong of oud. Wij zijn met jullie hulp zeer blij en dankbaar, maar laat wel even laat weten als je mee wil helpen, bel mij maar Toine 0413-212768. We helpen van 13.30 tot 16.30 a 17.00 uur, je kinderen mogen dan ook van begin tot eind al mee komen. En na het opruimen drinken we op onze kosten nog wat aan de bar (gezellig toch). Dit is ook voor de kinderen van onze medewerkers.
We hebben een regel waar we ons aan houden binnen is binnen. Alleen kinderen met een toestemmingsbriefje van de ouders mogen alleen (en om 16.00 uur) naar huis. De rest moet je op komen halen. Geef je kind een portemonnee mee met daarin een telefoonnummer waar we jou op dat moment kunnen bereiken, dit ingeval van nood (ziek of ik wil gewoon naar huis kan ook).
Wij verkopen snoep en fris tegen een kleine vergoeding. Dus let er wel op dat als je kind allergisch is, dat deze pinda`s, glucose en andere producten kan kopen en eten. Hier kunnen wij geen toezicht op houden.
Plezier staat voorop dus we gaan er voor. Onder dit motto zie ik jullie graag op zondag 16 december, Toine van de ZMG.