Knutselen over onze Natuur

Na het hele leuke knutselen over en voor kerst, na het lekkere oliebollen eten, prinsverkiezing enz. gaan wij iets maken dat vooral heeft te maken met en over de natuur.
Het kan gaan over de winter, maar ook over de zomer en alles wat er tussen zit. Dus maak wat tijd vrij en kom op 27 januari 14.00 tot 16.00uur voor maar €1.50 naar het JJC Ottenstraat.
Dit is wel een programma voor de basisschooljeugd. Maar voel jij je als moeder, vader of iemand anders zich geroepen om te helpen, ook dan ben je welkom. Maar dan wel graag om 13.30 uur, zodat wij je een tafel toe kunnen delen en uitleggen wat ze bij jou mogen maken.


Alle kinderen hoeven geen goede, beste kleren aan te doen, want dat is zonde als er plak of verf op komt. Het is wel verstandig een doos mee te nemen om daar je werkjes in mee te kunnen nemen naar huis.
Wij hebben met ieder programma ook een kleurwedstrijd. Deze is te vinden op onze site jjc-erp.nl en bij de bibliotheek in het rek op de gang (waar heel veel leuke folders en andere informatie staat). En de kinderen krijgen op school een infoblad over ons mee, waar de kleurplaat op de achterkant staat. Echter kunnen wij niet iedere school in Brabant af gaan, dus als jou school deze berenzuil niet krijgt of alleen je grote broer of zus, dan zijn er dus nog mogelijkheden genoeg om mee te doen. Je moet wel zelf aanwezig zijn om je prijs in ontvangst te nemen.


Ook vinden wij het belangrijk dat kinderen niet zelf tijdens het programma naar huis kunnen. Dus wij hanteren al vele jaren de regel 'binnen is binnen'. En voor snoep en drinken wordt tegen een kleine vergoeding gezorgd. Al met al dus een leuk vooruitzicht. 


Wij danken ook bij deze de Erpse krant en diegene die ons een compliment aanboden in de editie van 20 december in deze krant. Dank jullie wel.